Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ehhez van joga egy tanulmányi...

Ehhez van joga egy tanulmányi osztálynak?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm bement az egyetemre, ahol tanulok és kikérte a teljesített kurzusaim listáját. Erre a tanulmányi osztályon a nő rányomtatta a lakcímemet, a telefonszámomat, és minden egyéb személyes adatomat. (Amit nyilván nem mindenkinek osztogat szívesen az ember...) Ehhez joga van? Van erre valami szabály, hogy kinek adhat ki rólam infót? Illetve ha nekem ez miatt károm származna ebből, a rendőrségen tehetek ellene feljelentést?
2015. febr. 16. 16:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Nálunk az ELTE-n a beiratkozáskor ki kellett tölteni egy papírt arról, hogy kivel oszthatja meg az adatainkat, információinkat az egyetem. Én ott bejelöltem olyasmit, hogy családtagok és élettárs/házastárs. Nálatok nem volt ilyesmi?

Egyébként alapvetően nagyon gáz, ilyet tényleg nem csinálhatna a nő.

2015. febr. 16. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!