Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen szigorú tanáraitok...

Milyen szigorú tanáraitok vannak? mit hogyan értek el náluk?

Figyelt kérdés

nálunk volt úgy hogy szakmai dolgozat közben annyit kérdeztünk: " tanárnő megnézhetjük a válaszokat a neten? " tanár: "persze"... mindenkinek ötös lett XD

aztán volt egy tesi tanárunk egy férfi... volt egy nagy mellű osztálytársunk aki félig meddig ki dugta a mellét és igy szolt: " tanárbáá haza mehetünk órárol? " ( mindig utolsó óra volt a tesi ) tanár : persze persze mehettek XXDDD

szakmai órán volt hogy dogára nem készültem.. 2 dolgot irtam a papirra.. a nevemet meg még valamit.. és kettes lett xDDD

biólógia tanárnál meg volt hogy ugy kaptunk ötöst hogy doga se volt xd

német tanár.. héten kétszer volt német óra, na az annyi volt hogy 5 percig bent voltunk amig beirt mindenkinek 3-4-5 jegyet majd haza engdett xDD

ez egy miskolci középiskola

tegnap 01:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy gyér szakközépben, nem érdekli a tanárokat tudtok e valamit.
tegnap 01:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Így volt a jó xd a vegyésztechnikus szakma is így lett meg xd
tegnap 01:47
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Én erre nem lennék büszke tanárként. Én sem vagyok szigorú, de leadom lelkiismeretesen az anyagot, amit számon is kérek. Adok plusz pontot / fél pontokat, jóindulatú vagyok az osztályzásban, de ennyi. Diákként persze kedvező a kollégák efféle hozzáállása, azt megértem, de azért tudás szempontjából borzasztó.
tegnap 03:51
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
Sokra mész vele, ha gőzöd nincs a szakmáról.
tegnap 09:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Ennyire azért nem volt laza, de nekünk is volt olyan hogy nem volt elég jegyünk, aztán a tanár mindenkinek írt be még kettőt csak úgy :D Meg volt egy tanár aki mondta hogy szavazzunk már az osztályára (nem emlékszem már milyen szavazás volt) és mindenki kapott érte egy 5öst :D

Meg infó tanárnak voltak ilyen megállapításai dolgozatnál hogy: "háát olvastam benne 2 ismerős szót... legyen 3as" :DD Meg volt hogy valaki felírta a nevét dolgozatnál és arra kapott 2est xD Mondjuk egyeseknél ez messze nem volt természetes dolog, volt aki annyira másolta a padtársa dolgozatát hogy a nevét is lemásolta xDD

+1 fun fact: ECDL vizsgán is a szomszéd gépen googleztük ki a válaszokat xD

tegnap 09:32
 6/7 anonim ***** válasza:
xdxdxDXDXd
tegnap 10:25
 7/7 anonim ***** válasza:

"Így volt a jó xd a vegyésztechnikus szakma is így lett meg xd"

Nulla tudással és egy ilyen papírral mire mentél az életben?

tegnap 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!