Hogyan idegesítettétek a tanáraitokat suliban?
Egyszer fejbe dobtam egy kutya kakival.
A másiknak meg pillanatragasztót tettem a székére.
Harmadiknak meg rá kenytem a
Jó régen volt egy tanár, aki a semmiért is osztogatta az intőt hagyományos tintás töltőtollal.
Fixirsóval kiszedtük.
Volt meglepetés, mikor a következőt írta, közben eltűnt az eleje.
Volt ilyen kis mappám aminek ilyen cipőfűző anyagú zárója volt és tudtam csuzlinak használni.
Mindig ceruza, toll volt a töltény. Általában rajztanárt szivattam vele.
A lényeg, hogy olyan hangulatomba voltam, hogy most nagyon elkenem a száját a rajztanárnak ezért egy kemény zebratollat választottam aminek a végére odaragasztottam 6 darab fogpiszkálót is, hogy jó hegyes legyen. Ezután kifeszítettem maximálisan és vártam, hogy belépjen a terembe a tanár. Amikor kinyílt az ajtó és lépett be elengedtem és maximális erővel bammm a szemei közé repítettem.
A tanár visított, üvöltött a fájdalomtól és folyt a vér. Én úgy röhögtem, hogy majd kiszakadt a picsám. A fogpiszkálók fullra beleálltak az arckoponyájába, jött is a mentő és elvitte.
Én fegyelmi tárgyalásra kerültem de szerencsém volt mert megúsztam egy igazgatóival de az volt a szerencsém, hogy nem kellett elmesélnem az esetet mert tuti elröhögtem volna magam.
Aztán mondtam, hogy nagyon bánom és sajnálom ami nem igaz de gondoltam csak meglátogatom a kórházba mert 48 órás megfigyelésre bent tartották. Aztán persze nem volt a békés a látogatásom mert gondoltam úgy megszivatom még egyszer, hogy azt nem felejti el és vittem is be neki süteményt amelyikbe szórtam egy kis hashajtót.
Biztosan hatott mert beadta a felmondását xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!