A Squid Game-ben titeket nem idegesítettek a karakterek?
Figyelt kérdés
Engem nagyon.2022. ápr. 19. 21:14
1/2 anonim válasza:
Nem. Egyébként is más habitussal rendelkeznek az ázsiai emberek, valószínűleg neked ezért voltak idegesítőek.
Én imádom a sorozatot, viszont ami engem zavart az inkább az, hogy kicsit próbál reality feelinget átadni, mint egy való világ, viszont mivel van főszereplő, ezért nem tudtam érte egy kicsit se izgulni, mert egyértelmű volt a kimenetele a sorozatnak. Emiatt minden súlyát vesztette nálam. Ha egy mellékszereplőt megkedveltem, egyértelmű volt a sorsa neki is.
De ezt is csak azért emelem ki, mert mint mondtam nekem ez inkább egy valóságshow feelinget adott át, mintsem filmet/sorozatot.
2/2 anonim válasza:
#1 No ebben igazad van, megnézném a 2 évadban, hogy a 210 játékos (ha ő rá épül majd a sorozat, mint az 1 évadban a 456ra), hogy nem ő nyeri meg a játékot hanem egy másik játékos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!