Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Óbudai egyetemről, Pannon...

Óbudai egyetemről, Pannon egyetemről és a Széchenyi egyetemről mik a vélemenyek? Főleg a gazdaságinformatikus szakról és a kiberbiztonsági szakról szeretnék érdeklődni!

Figyelt kérdés
dec. 27. 17:21
 1/4 anonim ***** válasza:
SZE: Én DFK-s vagyok, de ismerek infósokat, és sose panaszkodtak. Szeretik a szakjukat. Vannak szívós tárgyak, és aki nem oda való az kihullik gyorsan, de ez is a cél. Nem célja az egyetemnek azokat bent tartani, akik nem emelik a színvonalat, hanem csak lehúzzák. Az egyetemi bulik nagyon jók, a közösség nagyjából ósszetartó. Program, és lehetőség dögivel van. Én itt egyébként egy szakról/karról sem hallottam rosszat.
dec. 30. 17:04
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
dec. 31. 01:19
 3/4 anonim válasza:
Folyamatosan, szorgalmasan tanulj az első naptól kezdve. Ha nem gimnáziumból jöttél, a matekot nagyon kezdd el ismételgetni. Én nagyon elcsúsztam az elején, és utána már nem tudtam behozni. Igaz én mérnökinfón vagyok, de néhány tárgy/tanár ugyanaz. Az egyetem nagyon jó szerintem, minden modern, felújított. A koli mondjuk teli van tippre 60%-ban külföldivel, tehát vagy nagyon jó tanulmányi eredmény vagy egy közepes szociális helyzet kell. Nagyon szép, tiszta stb. Nincs vele semmi gond. Rengedeg lehetőség van az egyetem körül, programok, sportolás. Eddig a tanárok akikkel találkoztam mind nagyon segítőkészek és jóindulatúak voltak. Ha idejössz és nem bukok ki addigra egy radírt majd ihatnánk. :)
jan. 5. 20:44
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat! mindenképpen kedves kettes válaszoló! :)
jan. 31. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!