Pszichológia alapszak levelezőn? Lesz valami hátrányom abból hogy nem nappalin végzem? Így nehezebb? Mennyire nehéz szak? Jól láttam a tanterv szerint hogy egyszerre humán és reál? A vizsgák mennyire kemények?
Figyelt kérdés
Elsősorban a Pázmányra járók véleménye érdekelne, de mások tapasztalait is szívesen fogadomtegnap 13:26
1/2 anonim válasza:
Nem lesz hátrányod belőle. Sok ezer ember megcsinálta már levelezőn.
2/2 anonim válasza:
Pázmányos vagyok, bár nem levelezőn de gondoltam írok én is, aztán hátha majd kapsz pontosabb tapasztalatokat levelezősöktől is.
Nem egyszerű szak, kell tanulni de teljesíthető. Van pár tantárgy ami valóban inkább reál beállítottságú de azért a többség humános. Az első év tárgyai elég alapozóak, az igazán “pszichológiás” tárgyak második évben kezdenek előtérbe kerülni. Addigra már a reálos tárgyak nagy részén is túl van az ember.
A vizsgák változóan nehezek, kell rájuk tanulni de kifejezetten szivatósra tervezett szerintem nincs (a legtöbbünknek az anatómiával gyűlik meg a baja, az tényleg egy nehéz tárgy és vizsga).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!