Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 2 nagyon különböző egyetem...

2 nagyon különböző egyetem tetszik nekem. És teljesen mást fogadnak el emelt érettségi-ként. Lehet valakinek három emelt érettségi-je, hogy egyik helyre ezt a másik helyre azt küldje be?

Figyelt kérdés

dec. 23. 07:37
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Semmi akadálya annak, hogy valaki 3 tárgyból emelt érettségire jelentkezzen és ezeket teljesítse. S természetesen mindig azt számítják be a felvételin, amelyik számodra előnyösebb illetve szükségesebb. Persze azzal számolnod kell, hogy elég húzós 3 emelt érettségire tisztességesen felkészülni.
dec. 23. 08:04
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Három emeltet nem fogsz tudni jól megírni. Másrészt el kéne dönteni az irányt, menj el coach-hoz aki segít stb
dec. 23. 08:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Érettségizhetsz mindenből emelt szinten. Érettségizhetsz 10 tárgyból is.

Amit már írtak is, hogy valószínűleg nem fog jól sikerülni.

dec. 23. 08:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne egyetemet, hanem szakot válassz. Az egyetem csak 3-4-5-6 év az életedből, de az, hogy milyen szakma lesz utána évtizedekig a kezedben, az sokkal lényegesebb.

Mik tetszenek? Milyen munkát szeretnél?

dec. 23. 08:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Pont az az, hogy két nagyon eltérő szak tetszik, elnézést rosszul fogalmaztam. Sokáig a biológia és a kémia vonzott, erre készültem évekig, aztán megtetszett az informatika, de nem tudom, hogy elég okos vagyok-e egy informatika szak elvégzéséhez.
dec. 23. 09:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
#5 ha biosz kémia ment, akkor nem hiszem hogy az infó ne menne. Ha reál beállítottságú vagy akkor menni fog. Ha az érdekel jobban akkor azt válaszd
dec. 23. 09:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyik barátom pont ebből a 3-ból érettségizett emelten, az informatikája 80% lett, a biosz 92, a kémia 75. Annyi, hogy az informatikát előrehozottan csinálta. Egyáltalán nem lehetetlen, az informatika egyáltalán nem vészes, csak el kell sajátítani az algoritmikus gondolkodást, utána minden rendben van, sok sikert!
dec. 25. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:
végül majd úgy is el kell döntened, szerintem is egy coach a legjobb választás. Miért ment el a kedved az orvositól? (kemia bioszbol feltetelezve)
dec. 25. 18:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem orvosira akartam menni.Én kutatni szerettem volna mindig is. Nem ment el a kedvem. Egyszerűen rájöttem, hogy egy másik terület is érdekel.
dec. 26. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!