Mi az a legnagyobb középiskolai szabályszegés, amiről tudsz, és ami miatt mégsem rúgták ki az illetőt az adott iskolából, pedig a házirend, stb. értelmében meg kellett volna tenniük?
Figyelt kérdés
Mikori a történet és milyen iskola volt? Gimi, stb? Erős, közepes vagy gyenge?dec. 20. 15:30
11/17 anonim válasza:
Amikor bekerültem a gimibe, a végzősök között volt 3 srác akiről az egész város tudta, hogy ők a helyi drogterjesztők.. néha még az iskola falain belül is ment az adok veszek..
12/17 A kérdező kommentje:
"az egész város tudta"
De konkrétan az igazgató is?
dec. 20. 19:02
14/17 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy ilyenkor miért nézi mindenki tétlenül az egészet... Máskor meg már amiatt is petíciókat írnak a szülők, ha egy tanár túl sok egyest ad vagy ilyesmi...
dec. 20. 19:06
15/17 anonim válasza:
Diáknapon osztálytársam az igazgató előtt hányta le a suli falát hulla részegen. Kb 3 hónap után hívta be őt az igazgató az irodába, és beszélt vele erről. Ezen kívül semmi nem történt vele.
Egyszer ugyanezzel az emberrel, több emberrel összefogva indítottunk egy lejárató kampányt is a suli ellen. Abból lett egy kis ügy, de a végén nem csaptak ki senkit mégsem. 😂
Meg mindennapos volt, hogy részegen ültünk órán, suliban piáltunk, stb.
Azóta egyetemista vagyok, és megjavultam.
16/17 anonim válasza:
Ja, meg volt egy drogdíler osztálytársam, azt is tudta mindenki, meg mindenkit terrorban tartott, majd végül 2 év után kibukott a francba a suttyó. Nagyon utáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!