Melyik egyetemen a legjobb a matematika alapképzés?
Figyelt kérdés
Szívesen olvasnék tapasztalatokat matematikus hallgatóktól az ország különböző egyetemeiről, illetve hogy ki, miért ajánlja.
Leginkább az ELTE és BME érdekel most, de bármely más, vidéki egyetemre is nyitott vagyok.
dec. 10. 13:19
1/2 anonim válasza:
ELTE, BME, SZTE teljesen jó. A többiekről nem hallottam.
2/2 anonim válasza:
Nem matematikus hallgató vagyok, hanem tanáris, de egy csomó órám közös volt a matematika alapképzés hallgatóival.
Teljes képet nem tudok adni, mert vannak eltérések a képzésben, a specializációkról nem tudok nyilatkozni, de amúgy azt mondanám, hogy a Debreceni Egyetemen teljesen jó.
Néhány oktató picit furcsa, de amúgy többnyire rendben vannak. (Akire meg azt mondanám, hogy gyalázatosan rossz, azt alapképzésen nem fogod ki, mert csak a tanárszakosok bizonyos tárgyait oktatja)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!