Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemen igényeltem új...

Egyetemen igényeltem új diákigazolványt, de nem tudják legyártani vagy nem akarják?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy októberben igényeltem az új diákigazolványomat (annyi a lényeg hogy az előzőt elvesztettem sajnos) és azóta se gyártották le 2x kellet szóljak a hallgató ügyfélszolgálatnak akik arról sem tájékoztattak, hogy "hibás" valami, amíg nem írtam és utoljára azt kaptam hogy ha nem kapok semmi hírt akkor az oktatási hivatalnak kell szóljak ez ügyben.. Miért vagy mi lehet a gond? Volt valakinek hasonló? A válaszokat előre is köszönöm!

dec. 4. 21:42
 1/2 elistvan ***** válasza:
100%
Szólj nekik mindenképp, és jelezd, hogy ha nem lépnek akkor te lépsz az OH felé. Addig meg adjanak ideigleneset.
dec. 5. 07:22
 2/2 anonim ***** válasza:

Írj emailt a TO-nak, akár többet is, ha nem hajlandóak lépni, akkor menj be személyesen, és fenyegetőzz azzal, hogy szólni fogsz a dékánnak, hogy nem végzik a dolgukat. Legalábbis nálunk így megy, mert a karunknak saját TO-ja van, és ha ott valami nem oké, akkor lehet szólni a dékánunknak(aki egyébként egy tök jófej, közvetlen pasi, akihez bármivel lehet fordulni), vagy esetleg a dékán helyettesei is szóba kerülhetnek.

Végső esetben fel kell venni a kapcsolatot az Oktatási Hivatallal.

dec. 12. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!