Hogy működik az elbocsátás tanároknál?
Idősebb tanárok véleménye érdekel az adott helyzetről. Kínos a kérdés, nem tudom máshol feltenni.
2 éve dolgozom egy iskolában, ahol akkor egy nyugdíjas helyett vettek fel, de akkor is rossz helyzetben volt. Most az a helyzet, hogy elkezdték lebegtetni, hogy többeket jövőre elbocsátanak, mert a diákokhoz képest sokan vagyunk. Mivel rajtam kívül egy nyugdíj előtt álló van, aki szintén az én tantárgyakat tanítja, én leszek az egyik.
Tankerületi iskoláról van szó. Kérdésem, hogy mikor ilyen van, akkor ajánlanak másik munkát a tankerületen belül? Valaki azt mondja, hogy ilyenkor mindig szoktak.
Szerintem a realitás, hogy ajánlanak mást, de láttam már olyat is, hogy egy tanárt beosztották mindenhová, hogy legyen tanórája, és nem küldték el.
De alapból nem értem ezt az "elkezdték lebegtetni" dolgot: ki? Milyen fórumon?
Folyosói pletykákból ne indulj ki.
Határozatlan
Nem szeretnék konkrétumokba bocsátkozni, nem véletlen, hogy ott nem merek kérdezni :(
De ez egy igazi infó, az igazgatónktól. Úgy fogalmazott, készüljünk fel, hogy többen menni fognak. Konkrét neveket nem mondott, de 15 alatti fő a tantestület és csak 8-an nem állnak nyugdíj előtt.
Az számít, hogy osztályfőnök vagyok?
Nem végzős lesz jövőre az osztály
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!