Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Félévkor 1 tantárgyból megtudo...

Félévkor 1 tantárgyból megtudok bukni?

Figyelt kérdés
sziasztok! valakinek van tapasztalata félévi bukással? 11. osztályos vagyok ez az utolsó évem, már nem vagyok tanköteles majdnem 2 éve. minden tantárgyból 4-es vagyok kivéve tesiből az 1-es (az az egyetlen jegyem belőle) mert szar a tanár és meg se tartja az órát rendesen (egy felmérést se csináltunk még) szóval ha nem javítok akkor valszeg "bukás" lesz abból az egy tantárgyból félévkor ami nem hiszem hogy sokat jelent mert csak 1 tantárgy és csak félév van. lehet ebből baj?
tegnap 18:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Félévkor nincs bukás, mivel félévkor nincs bizonyítvány. Meg lehet bukni 1 tárgyból, mért ne lehetne? De tesiből csak akkor, ha szabotálod. De 1 jegyre nem fognak leosztályozni.
tegnap 18:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Még csak december eleje van, félév meg január közepe. 1 jeggyel nem fognak lezárni.
tegnap 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!