Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi kell ahhoz, hogy színész...

Mi kell ahhoz, hogy színész legyek?(Lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Idén kezdtem a gimnáziumot és tudom, hogy a színészet érdekel. Mit ajánlatok, mely tantárgyakra "gyúrjak rá"? Gondolom így, hogy sima gimi is van esélyem majd bekerülni a színműre. Kicsi korom óta ez érdekel, sokáig jártam színjátszókörbe, viszont most a kollégium miatt abba kelet hagynom(esetleg tudtok Debrecenbe színjátszókört ajánlani?). Mit lesz érdemes faktnak felvenem? Stb. Minden információt szívesen fogadok, köszi! Gy

dec. 4. 16:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát én azt tudom hogy színművészeti egyetemre bekerülni nagyon, de nagyon nehéz. Én művészeti suliba tanulok tovább (igaz nem tánc, vagy színészet szakterületen hanem humán orientáción) és ott beszélgettem színművészetisekkel és még ők is azt mondták hogy nagyon nehéz. Ugye amit fejleszteni kell az mindenképp a beszéd, az ének, a tánc, a mozgáskordináció, gondolom azért valamennyire a kinézet is fontos. Járj Castingokra a színházak is szoktak tartani, de vannak facebook csoportok ahol castingokat hirdetnek. Vannak casting oldalak is, oda is jelentkezhetsz. Illetve járj minél többet színházba, és figyeld a programjaikat is. Alapvetően a színészet az emberek 99%-nak nem nagyon jön össze, vagy megragad ugyan azon a szinten. Előbb statisztának menj el, utána jelentkezz mellék szerepekre/ tiktok videókra/ reklámba.
dec. 4. 16:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Semelyikre. teljesen más a felvételi rendszerük, a középiskolai erdemény nem számít.
dec. 4. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!