Diákhitel2, hogy van?
Figyelt kérdés
Lenne néhány kérdésem a diákhitel 2-vel kapcsolatban.
Egyszerre kell felvenni az összeget az összes félévre, vagy akár félévente igényelhetem a tandíj összegét? Tudom, hogy a teljes képzés tandíját lehet felvenni.
Ha csúszok a félévekkel, akkor mi a teendő? Tandíj összegére szánt összeg felhasználásra került, a többit oldjam meg zsebből?
Ha kérem az összes félévre az összeget, akkor egy összegben utalják az iskolának? Amennyiben igen, és én 1-2 év után ott akarom hagyni a sulit, akkor mi lesz a fennmaradó összeggel?
köszönöm a segítséget.
ma 12:27
1/1 anonim válasza:
A Diákhitel 2-őt nem te kapod, közvetlenül az intézménynek utalják, ha az visszaigazolja az aktív státuszod, bőven a regisztrációs időszak után (egy hónappal), amikor már nincs visszaút. Ha passzívra mész nem utalnak. Addig utalnak félévente amíg jársz, ha csúszol megy tovább. Azt eldöntheted, hogy mennyit akarsz fizetni hitelből és mennyit zsebből, maximum a teljes tandíjat adhatod meg (akkor 0 megy zsebből). Ha zsebből fizeted egy részét, azt az eredeti határidőre át kell utalnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!