Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BME építőmérnöki kar?

BME építőmérnöki kar?

Figyelt kérdés

A BME epitomernoki karról lenne pár kérdésem aki jelenleg oda jár vagy tudja hogy mi van ott.

Mennyire nehéz elvegezni? Jó a közösség? Mellette lehet sportolni versenyszeruen? Lenne rá időm? Mennyi szabadidő van úgy hogy jó tanuló vagy? A nőknek tenyleg nehezebb mert a tanárok nem akarják hogy mérnökit végezzünk? Van olyan alapa ami után saját céget is tudnék alapítani? Tehát erős egyetem ahoz hogy utána jól boldoguljak?

dec. 2. 19:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a tanárokban nincs már ilyen szándék. Eleg sok csaj jár mérnöki szakokra már, legyen az gépész,epìtő vagy villamosmernoki . Épìtőipart ismerve inkább majd az életben lehetnek nehezsegeid. Tervezés kevésbé fizet jól ebben az iparágban, pláne alkalmazottként. A helyszíni munka jobb ilyen téren, habar egy nagy projekten dolgozo epitesvezető mérnök munkaideje meg egyáltalán nem csaladbarat. És itt kezdődik amire fentebb is kezdtem utalni. A mai fizikaiéber állományból teljesítményt kicsikarni ( amikor 5bol egy ember kB szakember többi segéd) elég nehéz. Láttam már elég nagydarab , jó kiallasu embereket is felsulni ilyen téren mert nem bírták idegileg a napi szintű feszültséget. Jó kiállás, stressztűrőkepesség ,konfliktuskezelo !!!!! képesség nagyon kell hozzá.
dec. 4. 05:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Ehhez képest mondjuk egy villamosmernökön végzett csajnak aki az irodában is jól kereshet annak könnyebb élete van tippre.
dec. 4. 05:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!