Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tanító szak mennyire nehéz?

Tanító szak mennyire nehéz?

Figyelt kérdés

Nem nagyon megy a magolás, a reál tanárgyakból pedig sosem voltam jó.

Elsősorban azok véleménye érdekelne, akik oda jártak.

nov. 30. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
2-es 3mas átaggal már be lehet kerülni, szóval abszolút nem nehéz. De a gyerekeink jövője érdekében be menj oda,ha buta vagy, vagy neked sem megy a tanulás.
dec. 1. 05:25
 2/8 A kérdező kommentje:

Buta nem vagyok, mert 2 nagyon jó emeltem van.

A gyerekeid pedig örüljenek ha egyáltalán lesz aki tanítsa őket.

dec. 1. 08:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem nehéz, csak nézd meg a magyar pedagógusokat, meg azt, hogy milyen rossz a magyar gyerekek szövegértése európai viszonylatban. Azt a kedves tanítóknak kellett volna megalapozni alsóban, de nem jött össze.
dec. 1. 09:39
 4/8 A kérdező kommentje:

#3 ezért nem a tanítókat kell hibáztatni, nem csak rajtuk múlik, hogy a gyerek mit tanul meg és mit nem.

Szánalmasan kevés pénzért csinálják ezt az elég nehéz munkát. Ráadásul ennyi a megbecsültségük, amit a te válaszod is tükröz.

Egyébként ez részedről egy rosszindulatú feltételezés, olyanok válaszát vártam, akinek személyes tapasztalata van a témában, tehát ő is ezt tanulta.

Laikus, rosszindulatú okoskodókra nincs szükségem.

dec. 1. 09:43
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Amikor sokadik évtizede mélyrepülésben van a diákok eredménye, akkor igenis meg kell nevezni az oktatók felelősségét, ugyanis ennyi "hülye" gyerek nincs!

Neked nem megy a magolás, szóval a memóriád pocsék, reál tárgyak nem mentek, szóval számolni és logikusan gondolkodni sem tudsz, ellenben már most rinyálsz az alacsony fizetés miatt, így azt mondom, hogy az oktatás színvonalának mai állapotai alapján, te egy nagyon alkalmas tanító lennél.

dec. 1. 11:38
 6/8 A kérdező kommentje:

#5 te elég megkeseredett lehetsz:)

Ez mind a te rosszindulatod.

Inkább el kéne gondolkoznod, te vagy az aki mindenkit lenéz, és akinek semmi sem jó.

Nem érdekel a véleményed.

dec. 1. 11:46
 7/8 anonim ***** válasza:
57%

A gyerekek nem örülnek,ha buta, megkeseredett,alkalmatlan emberek tanítják őket.

Jelenleg egy kezdő pedagógus is hazavisz minimum 360 nettót, annyira nem szánalmas fizu az. Főleg,hogy többségük kb semmit nem csinál.

dec. 1. 14:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Semennyire nem nehéz. Nem magolós, kb minden logikusan felépíthető, megoldható.

Viszont sok meló van a gyakorlatokkal, tervezetekkel (1-1 jó tervezet kezdetben simán 8-10óra, mire elkészül)

dec. 1. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!