Emelt érettségit hogyan lehet 100%-ra megírni?
Figyelt kérdés
Nem, nem fogok összetörni, akkor se ha nekem csak 60-80% lesz, nekem már az is bőven elég lenne, illetve nem vagyok maximalista tehát nem ilyen okból kérdezem csak úgy kiváncsi vagyok, hogy akinek maximálisra sikerült bármilyen tárgyból az emeltje az, hogy csinálta?:)tegnapelőtt 18:06
1/2 anonim válasza:
Matek-fizika tagozatra jártam az Apáczaiba. Minden évben versenyeztünk. OKTV 8. hely, csillagászati és asztrofizikai diákolimpia bronzérem, Náboly 10. hely...
12-ben fizika emelt 100%.
Jelenleg fizikus hallgató vagyok.
2/2 A kérdező kommentje:
Azta! Az OKTV 8. hely az nagyon szép eredmény (persze a többi is!!), GRATULÁLOK!:) Ez után mondjuk nem csoda, hogy az emeltet kiráztad a kisujjadból.
tegnap 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!