ELTE japán szakon milyen tantárgyak vannak az első félévben (kezdő japán szinten vagyok)? Heti hány órám lesz, ha felvesznek?
Ha adsz egy emailt privátban, átküldöm szívesen a kezdős mintatantervet!
Van egy listám az első félévi tárgyak leírásával is, csak a laptopom most szervízben van, de majd ha visszaszerzem, azt is átdobom:)
En ugyan a Karolin vegeztem, de ha jol tudom nagyjabol ugyanazok a targyak vannak. Az elso evben kotelezo masik keleti naelvet is tanulni. Pl. kinai, koreai, heber, arab stb. Bar nalunk a Karolin amikor en tanultam meg nem volt arab, ha jol emlekszem.
A legfontosabb kerdes az, hogy mit varsz a szaktol? Gondolom te is fordito szeretnel lenni, meg nyelvtanar xd. ahogy oly sokan azok szerettunk volna xd Van-e lehetoseged pl. egyetem mellett nyelviskolaban is tanulni? Mert nincs valami sok nyelvora… Egyebkent sok Karolis tanar az ELTE-n is tanit, meg forditva. Nekem meg a jegyzeteim is megvannak, meg a teljes zarovizsgas anyag kidolgozva, konyvek pdf-ben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!