Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért kell hülyeségeket tanítani?

Miért kell hülyeségeket tanítani?

Figyelt kérdés
ma 20:14
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Mondanál példákat? Ellenkező esetben visszakérdezek: "Miért kell hülyeségeket kérdezned?".
ma 20:16
 2/9 A kérdező kommentje:
A gyermekemnek olyan dolgokat tanítanak (nyílván nem csak neki), hogy semmi értelme, semmi szüksége nem lesz rá.
ma 20:36
 3/9 anonim ***** válasza:
18%

Én egyetértek a kérdezővel!

Magam is tapasztaltam és a gyermekemnél is.

Minden marhaságra van idő, de pont a lényegre nincs.

Szerintem ez szándékos.

A gyerek meg hulla fáradt és kiégett estére.

Semmiképp nem egészséges!

De hát valszeg azért kell hlyeségeket tanulni, mert már eleve hlyék állították össze a tananyagot..

ma 20:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 3-as! Bár tényleg elég keveset írtam. Elnézést kérek.
ma 20:41
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Mindennek megvan a funkciója, de vannak olyanok, amiknek az értelmét csak bizonyos intellektuális szint felett lehet megérteni. Ha ez alatt vagym csak akkor fogalmazódnak meg ilyen kérdések
ma 20:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Gondolom általános iskolás. Biztosan van olyan osztálytársa, akinek az említett hülyeségre lesz majd szüksége az egyetemen például. Logikusnak tűnik, hogy az alapokat átadják mindenkinek, hogy el tudják dönteni, kit mi érdekel.

Mondom ezt úgy, hogy van egy lányom, akinek sosem lesz szüksége a legkisebb közös többszörösre, egy másik lányom, akinek sosem lesz szüksége a pun háborúkra, és egy fiam, aki sosem fogja használni vonalon belül színezés nemes tudományát, sem a földigiliszta testének szelvényes mivoltának tudását. De legalább az én tudásomat szinten tartják. :D

ma 21:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát szerintem a kérdező kérdését csak bizonyos intellektuális szint felett állók képesek igazán megérteni...

Mert akik nem csak néznek, hanem látnak is, azokban ugyanúgy megfogalmazódott már ez a kérdés.

De szerintem a válasz az, hogy azért kell lefoglalni az agyat és állandóan elfoglaltan tartani, hogy a diák ne juthasson önálló gondolatokra és nehogy véletlenül arra jusson ideje, ami igazán fontos lenne a számára meg azért is, hogy olyan rendszerhű szolgák kerüljenek ki a közoktatásból, mint az 5-ös hozzászóló.

Aki nem kérdez, nem gondolkodik, nem von kétségbe semmit, hanem csak bólogat és nem érti, hogy mi ezzel a probléma, az az ideális, hű kutyája az elitnek.

ma 21:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Amúgy meg lehet nézni, hogy mire jutnak a saját kreativitásukkal meg felfedezőképességükkel az emberek oktatás nélkül. Nyom: keress olyan országot, ahol nincs legalább olyan szinten az oktatás, mint országunkban.

Akik nem értik, hogy a suli egy alap, egy ugródeszka, és inkább korlátnak fogják fel, saját maguk által korlátozottak, és csak hangzatos konteókat szeretnek a saját gondolataikként hangoztatni.

Engem soha nem korlátozott az oktatás a saját kíváncsiságomban, ellenben megadta a lehetőséget ahhoz, hogy a nekem szükséges tudást meg tudjam szeretni, valamint megadta az alapokat ahhoz, hogy egyáltalán mi van a világban, ami érdekelhet.

ma 21:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Az én gyerekem már annyira fáradt, mire este hazaér az iskolából, hogy még azt is kiölték belőle, ami azelőtt érdekelte.
ma 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!