Mi történik ha kirúgnak az egyetemről, mert 6×-ra sem sikerült átmennem egy vizsgán?
Ilyenkor újra kell jelentkezni az egyetemre, és beszámítják az addig elért tárgyakat/krediteket, vagy teljesen 0-ról kell kezdeni az egészet?
Nem áll fent egyelőre ez a helyzet, csak szeretném tudni.
Ja és önköltséges képzésről van szó, ha az számít. Szóval nem a visszafizetés szempontjából érdekel a dolog.
#10 szerintem inkább neked kéne visszaülnöd az iskolapadba, mert vagy az olvasás nem megy, vagy a szövegértés. Amint látom mindkettővel problémáid vannak.
A kérdés alatt leírtam hogy 1: önköltségesen vagyok 2: a tárgyaim beszámítása érdekel, illetve hogy folytathatnám-e onnan ahol abbahagytam beszámítással 3: nem buktam meg egyszer sem, ez egy elméleti kérdés, feltételes módban
Talán így már eljut az agyadig, habár vannak kétségeim ezzel kapcsolatban.
#veled tényleg elég nagy gondok vannak. Honnan tudod hogy nem tudom értelmezni a szabályzatot, amikor azt sem tudod milyen egyetem milyen szakáról van szó?🤡
Nem érted meg hogy nem buktam meg, de nem bizonygatom neked, mert nem tudod befogadni.
#12 igen, elég nehéz szakon? Na és mi lenne az a nehéz szak?
Hasonlítsuk már össze:)
#14 nem mondanám annak.
Szerintem az én orvosim rosszabbnak számít.
Szóval a válaszom: nem.
#16 ne irigykedj, nem bukok ki:)
Aha, persze, a tiéd a legnehezebb szak. Ezt te se gondolod komolyan amiket írsz.
#18 attól hogy 4,2 vagy, te is kibukhatsz, ez egyetem. De persze ez is mutatja a két szak közötti különbséget. Az orvosin mindenki fél a kibukástól, mert nem egy kémia szerű büfészakról van szó, ahova 200 ponttal felvettek.
Te az én millióimmal ne foglalkozz, nyugodtan félténykedhetsz, van is mire. Gondolom nem vettek fel orvosira, azért fáj ez neked ennyire. Majd meglátjuk mire mész az extra nehéz, orvosi szaknál is nehezebb kémiáddal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!