Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi történik ha kirúgnak az...

Mi történik ha kirúgnak az egyetemről, mert 6×-ra sem sikerült átmennem egy vizsgán?

Figyelt kérdés

Ilyenkor újra kell jelentkezni az egyetemre, és beszámítják az addig elért tárgyakat/krediteket, vagy teljesen 0-ról kell kezdeni az egészet?

Nem áll fent egyelőre ez a helyzet, csak szeretném tudni.

Ja és önköltséges képzésről van szó, ha az számít. Szóval nem a visszafizetés szempontjából érdekel a dolog.

nov. 13. 16:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
33%

Nem rúgnak már ki, ugyanis ezt a passzust törölték a felsőoktatási törvényből.

[link]

nov. 13. 17:21
 2/23 anonim ***** válasza:
86%
1. Viszont az egyetem dönti el a feltételeket. A tvsz-t kell megnézni.
nov. 13. 18:39
 3/23 A kérdező kommentje:
#2 én ott nem találtam semmi erre vonatkozót, csak annyit hogy megszűnik a jogviszony az egyetemmel
nov. 13. 18:52
 4/23 anonim ***** válasza:
86%

3# az azt jelenti, hogy kirúgnak :D

és igen, újra kell jelentkezni ha felvesznek fogadtasd el a tárgyaidat (ha tanterv változott akkor lehet, hogy új tárgyaid is lesznek)

nov. 13. 20:11
 5/23 A kérdező kommentje:
Tehát akkor el lehet simán fogadtatni a tárgyakat, és az azt jelenti, hogy kb ugyanott folytathatom ahol abbahagytam?
nov. 13. 20:22
 6/23 anonim ***** válasza:
Igen. De szerintem se rúgnak ki, csak áttesznek önköltségesre.
nov. 15. 15:21
 7/23 A kérdező kommentje:
#6 világosan leírtam, hogy most is önköltségesen vagyok...
nov. 15. 15:39
 8/23 anonim ***** válasza:
Akkor újrafelvételizel 🤷🏻‍♀️
nov. 15. 15:52
 9/23 A kérdező kommentje:

#8 nem is ez volt a kérdés.

Ha nem tudsz válaszolni akkor kérlek ne kommentelj.

nov. 15. 15:55
 10/23 anonim ***** válasza:
19%
Akkor mi volt a kérdés, okoska? Újrafelvételizel és beszámíttatod. Ne neked álljon már feljebb, hogy 1 vizsgán 6x is megbuksz 🤣🤣🤣 ha újra felvesznek is meg kell csinálnod azt a vizsgát.
nov. 15. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!