Mit jelent az, hogy "kutató- elitegyetem"?
Figyelt kérdés
#Semmelweis #kutató- elitegyetem
tegnap 22:08
1/2 SZTANN válasza:
MINDEN egyetem alap tevékenysége az oktatáson kívül a kutatás. Ahol nincs kutatás (adott szakterületen), azt egyetemnek nem is lehet nevezni. Tehát KUTATÓ minden egyetem.
ELIT?! - ez kimondottan sóder, kamu, reklám, átverés, idiótaság. Az egyetem az intézményes tanulás felső foka, a legjobban tanuló, legtöbbre vágyó (elit) fiatalok számára, akiket ott tanítják a legjobb, legképzettebb (elit) tanárok. Minden egyetemen így van, így kell lennie! Szóval egy egyetemet elit egyetemnek nevezni kb. annyira értelmes, mint egy kocsmát piáló-kocsmának becézni.
(És akkor még arról nem is szóltam, hogy elitegyetem - így egy szóban - mekkora orbitális baromság.)
2/2 A kérdező kommentje:
A SOTE így hívja magát...
tegnap 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!