Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Menjek egyetemi gólya bálba?

Menjek egyetemi gólya bálba?

Figyelt kérdés

Holnap lesz az Óbudai Egyetem gólya bálja (Budapest) és nem tudom érdemes-e elmenni rá.

Nincsenek barátaim így ezért nem tudom érdemes-e?

Mibe kell menni? (ruhailag)

Meg mik szoktak ott lenni táncoláson kívül?

Aki volt már, jó volt?

Írjátok tapasztalatokat és véleményeket légyszíves.

nov. 5. 10:58
 1/2 anonim válasza:
100%

Szia! Menj el! Maximum ha nagyon-nagyon rosszul éreznéd magad, akkor hazamész. Egy szebb elegáns ruhába menjél: nőként hosszú ruha, férfiként öltöny. Én másik egyetem gólyabáljában voltam, ott voltak játékok, tombola meg lehetett beszélgetni is.

Írd meg majd, hogy milyen volt! Szurkolok,hogy jól érezd magad : )

Biztos,hogy lesz pár társaság,ahová tudsz majd csapódni, beszélgetni,aztán alakulni fog az este! Ne stresszeld túl.

nov. 5. 19:54
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Persze, menj nyugodtan. Mi baj lehet? Igyál, ha szeretnél, meg lesznek játékok. Ha férfi vagy öltönyben menj, nőként meg valami báliruhában. Lehet kölcsönözni, vagy vehetsz is egy olcsóbbat. Én szaktársamtól kaptam kölcsön.

Nagyon szép lesz. Maximum, ha nagyon rosszul érzed magad, akkor lelépsz, de elmondhatod legalább, hogy voltál.

Vonakodva én rávettem magamat a gólyatáborra is, mert a párom is volt tavaly. Nem volt rossz az sem, de barátokat nem szereztem. De nem bánom, hogy mentem. Szerintem nem érdemes semmit kihagyni az egyetemen, ha van rá időd.

nov. 5. 22:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!