A nyolcadikos lányom felvételi előtt áll. Már elkezdtük a gimnázium nézelődést. Eddig ezek a szimpatikusak: Veres Pálné, Eötvös József, Facultas Humán Gimnázium, Könyves Kálmán Gimnázium, Berzsenyi Dániel Gimnázium. Ezekben van eselye?
Én a Facultasba járok, most fogok érettségizni. Annyi előnye van, hogy a felvételit nem nézik, ezért is kerültem ide, mert nagyon elrontottam a felvételimet, viszont a tanulmányi eredményem jó volt. A szóbeli kötetlen, nem kérdeznek rá semmilyen lexikális tudásra, csak behívnak egy kis ismerkedős beszélgetésre.
A tanárok többsége jó és lelkiismeretesen tanít, át tudják adni az anyagot, persze, vannak kivételek, de hol nincs? Annyiban tér el a nevétől a suli, hogy nem is igazán specializálódik a humán tantárgyakra, csak kevesebb óraszámban vannak a reál tantárgyak. Most még, ebben az évben nyílt is egy rendészeti osztály, csak így érdekességként ;)
Kedves 2-es! Az Eötvös sokmindent csinál, de a diákok vérének kiszívása semmilyen formában nem tartozik ezek közé. Tény, nem egy középerős hanem egy erős gimi, de nem egy "versenyistálló" az elért eredmények ellenére vagy inkább ezekkel együtt sem. Üdv.: Egy eötvösös.
Kérdező: tiszta szívemből tudom ajánlani az iskolát, jó a közösség, a tanári kar nagy része és az oktatás is. Ajánlom ezt az interjút Neked, és mindenki másnak akit egy kicsit is érdekel, hogy milyen is az iskola szellemisége. https://www.youtube.com/watch?v=FTTj675e2O4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!