Akik a 90-es évek végén, 2000-es évek elején iskolások voltak azok emlékeznek a tejfölös pohárban lévő tejre, kakaóra amit osztogattak minden nap az iskolában?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy mi volt a program neve és pontosan mettől meddig volt. Én nem emlékszem rá hogy évekig lett volna, talán 1-2 évig.
Felírták hogy ki mit szeretne, tejet vagy kakató de a legtöbben a kakaót választották. Olyan pohárban volt mint a kis dobozos tejföl, mindenki kapott egyet és minden nagyszünetben kiosztották amikor tízórait ettünk.
okt. 26. 03:30
1/10 A kérdező kommentje:
Lehet hogy csak az én iskolámban volt ez, erre nem emlékszem mert abban az időben az összes barátom, rokonom abba az iskolába járt amibe én, így nem tudom más iskolákban mik voltak.
okt. 26. 03:33
5/10 anonim válasza:
Persze, iskolatej, meg kifli is volt hozzá, és kapaszkodj, a Soros alapítvány fizette! :D
6/10 anonim válasza:
Én 2002-ben kezdtem az általánost, alsóban biztos, hogy volt nekünk is.
Nem kérdezték meg, hogy mit kérünk, csak tej volt, amit mindenféle rendszer nélkül hoztak nekünk - volt, hogy egy héten minden nap, máskor meg elvétve.
8/10 anonim válasza:
1970 ben is volt. Igaz befizetősen. Mi még szívószálat is kaptunk hozzá. Amire szükség is volt, mivel az akkori zárás bonthatatlan volt egy kisiskolás kezeivel. Mindenképp ki kellet bökni valamivel a fedelet.
9/10 anonim válasza:
1998-ban kezdtem az iskolát, egész alsóban (tehát negyedik osztályig) kaptunk.
10/10 anonim válasza:
Bizonyára meglepő, de az a tej amit az iskolákban osztogattak, "iskolatej" program néven futott. 😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!