Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Orvosdoktor vagy Gyógyszerész?

Orvosdoktor vagy Gyógyszerész?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Végzős gimis diák vagyok és hamarosan eljön számomra is a felvételi. Manapság azon dilemmázom, hogy orvosit jelöljek meg első helyen vagy pedig inkább gyógyszerészetit? Biológiát és Kémiát is egyaránt szeretem, a vizsgát már mindkét esetben letudtam (92, 90%).

Viszont még mindig bizonytalan vagyok, hogy melyik irány legyen. Egyetemnek mindenképpen a debrecenit szeretném. Szívesen meghallgatnám a véleményeteket mindkettő szakról, elhelyezkedésről, megbecsülésről, illetve bármilyen más véleményről ami ehhez kapcsolódó.

okt. 25. 00:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
74%
hát, aki a gimit összekeveri a technikummal, az inkább ne menjen gyógyszerésznek, se orvosnak.
okt. 25. 12:10
 12/26 anonim ***** válasza:
83%
#11-nél a pont.
okt. 25. 12:26
 13/26 anonim ***** válasza:
83%

Kedves kèrdező, nem vàdaskodott senki, ha te magad sem tudod hova jàrsz, ès rosszul írod, akkor nem csoda ha nem értjük a helyzetet.

Magadra legyèl dühös ne a másokra:)

okt. 25. 12:27
 14/26 A kérdező kommentje:
Ti meg a kérdésre válaszolnátok nem pedig mellé beszélni és kötöszködni ;D . Egyáltalán nem vagyok kíváncsi a piszkálódásokra mert valaki elír valamit. Nyilván ti mindannyian tökéletesek vagytok és sosem írtok el semmit, na örülök neki
okt. 25. 12:46
 15/26 A kérdező kommentje:
#11 te meg ha annyira okosnak hiszed magad, hogy megmondjad, azt hogy ki hova ne menjen tudni illene azt is, hogy "hát"-tal nem kezdünk mondatot :D
okt. 25. 12:49
 16/26 anonim ***** válasza:
50%
okt. 25. 13:13
 17/26 anonim ***** válasza:
94%

#14 arra válaszoltunk.

"Kötöszködni" szó nem létezik, gondolom a kötözködnire gondoltál. Úgyhogy te ne oktass ki senkit a helyesírásról.

Te hibáztál többszörösen. Félretájékoztatod a kommentelőket, nem tudod hova jársz iskolába, és nem megy a helyesírás. Aztán még te állsz neki feljebb, amikor ezekkel szembesítenek.

Ezekből kiindulva nem ajánlom neked egyik szakot sem, mert elég sok kudarc érne.

okt. 25. 13:19
 18/26 A kérdező kommentje:

#17 egyáltalán nem érdekel, hogy te egyiket sem ajánlod nekem. Elég egyszerű volt a kérdésem ez pedig nem más, minthogy orvosi vagy gyógyszerészeti. Nem pedig, hogy egyáltalán ajánlottok-e nekem valamit...

Ennyire nem kompetens itt senki, hogy a feltett kérdésre válaszoljon?

Másrészről mijogon okoskodsz, úgy hogy élőben nem is ismered az embert?

Szerintem kevés olyan tizenéves van aki már a harmadik tudományos publikációját csinálja ETK-n illetve MESZK-es tudományos napon ad elő főorvosok, orvosigazgatók előtt.

Kösz, de még mindig nem kérek az okoskodásotokból, a feltett kérdésemre várom a választ.

Ha ez nem megy, akkor inkább ne is kommentelj ide, köszönöm.

okt. 25. 13:44
 19/26 anonim ***** válasza:
91%

#18 ha nem kérsz az okoskodásunkból, akkor nincs értelme a kérdésednek. Ez az oldal így működik. Felteszel egy kérdést és válaszol rá aki akar. Ha neked nem tetszik el lehet menni máshova, vagy ha ilyen okos vagy oldd meg a saját problémád. Mi teszünk szívességet neked, nem fordíva. Mondjuk alapból értelmetlen a kérdés, mert idegen, téged nem ismerő emberek nem fogják tudni megmondani hogy te mit akarsz.

Ha nem megy, akkor inkább ne írj ki kérdést, mi is köszönjük szépen

(Mijogon szó szintén ismeretlen a magyar nyelv számára)

okt. 25. 13:53
 20/26 A kérdező kommentje:
#18 Egyedül azt kérdeztem, hogy kinek mi a véleménye az orvosi illetve gyógyszerészeti képzés közötti döntésről. Erre elkezdtetek kötekedni egy elírás miatt és senki nem a feltett kérdésre adta a választ. Ja bocs páran leírták, hogy gyógyszerészeti, nekik köszönet mert nem a hülyeséget beszélték legalább. A magyar nép úgy látom nagyon szeret belekötni a másikba...
okt. 25. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!