Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jó ötlet szociálpedagógia...

Jó ötlet szociálpedagógia szakra menni?

Figyelt kérdés

Most még csak szemezgetek a szakkal. Természetesen elmegyek nyíltnapra de szeretnék kicsit jobban utána nézni. Néztem már hálótervet és az órák tetszenek, de tisztában vagyok vele, hogy az "iskolai élet"(amit tanulsz) és a "mindennapi élet"(amikor már benne vagy és dolgozol) teljesen más néha.

Hol lehet elhelyezkedni vele? Mennyit lehet vele keresni?

okt. 23. 20:19
 1/5 anonim válasza:
100%
Hátha szeretnél lemenni a c.sorra, hátrányos helyzetű emberek ügyeit intézni, kiemelni gyerekeket a családjukból akkor hajrá. Nem egy könnyű munka, és meg sem fizetik. A kisebbségek házába is be kell menni, és fel mérni a terepet a munka során. Sokkal többet érnél bármilyen más pedagógusi szakmával.
okt. 23. 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj..
okt. 24. 03:44
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Akkor már inkább szociális munkásnak menj. Szociálpedagógusként nagyon nehéz elhelyezkedni és nettó 250-et kapsz kézhez pedagógus bértábla van az egész országban, szóval ez még a fejlődő nyugaton is ugyanannyi, mint Borsodban.
okt. 24. 09:20
 4/5 anonim válasza:
100%
A szociális munkás is ugyanott dolgozik, mint a szociálpedagógus, ugyanazt a munkát látja el, és a fizetése sem több. Én egyiket sem ajánlanám. Lelkileg is nagyon megterhelő munkák ezek a semmi pénzért. A kiemelt gyerekek szülei is fenyegetőzhetnek, ha a gyerek olyan veszélyeztetett helyzetben van, hogy ki kell emelni a családból. 1. válaszoló vagyok.
okt. 24. 10:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
okt. 24. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!