Mennyire jó egyetem a Pázmány?
Figyelt kérdés
Megéri odamenni az ELTE helyett? Leginkább a bölcsészkar érdekelneokt. 21. 19:14
2/11 A kérdező kommentje:
Elsősorban kommunikáció és médiatudományt
okt. 21. 19:28
4/11 anonim válasza:
Szerintem inkább tanulj ki valami szakmát. Mindenki jobban jár vele.
5/11 anonim válasza:
#4: ezt tényleg muszáj mindenhová beírnod? Nem találsz burkolót?
7/11 anonim válasza:
#5 Én csak segíteni akarok az embereknek. Én is örültem volna ha valaki felvilágosít az egyetem előtt, hogy bármelyik normális szaki egy hét alatt megkeresi a mérnök, gazdász bért. Így elb*sztam 3,5 évet egyetemmel. Utána kellett még szakmát tanulni.
8/11 anonim válasza:
7 akkor legyél boldog a szakmádban és fogadd el, hogy nem mindenkinek van szakmunkás alkata. Nők meg esetleg régebben valami komolyabb sérülést elvégző emberek, durván látássérültek és színvakok úgysem mennek se burkolónak, se hegesztőnek. És hiába fizet jobban, ha 40 évesen 60-nak fogsz kinézni a rengeteg fizikai munkától. Ráadásul elég idényszerű, mert nem minden szakmunkát tud télen végezni valaki. És most ne írd ide a másik topik alatti fassagod, hogy a nők meg menjenek szépségiparba, mert az se jobb a rengeteg aznapi lemondás és hülyítés miatti bizonytalan jövedelem.
9/11 anonim válasza:
8 vagyok. Egyébként sajna a kommunikáció és médiatudomány mindenhol elég gatya szak, de talán az ELTE az, ami elfogadható. Pázmány inkább jogban erős.
10/11 anonim válasza:
#8 A szokásos hülyeség. De pont az ilyenek miatt, mint te keresem magam szarrá. Pont az ilyenek miatt keres egy fodrász úgy, mint a mérnökök felső 10 százaléka. :D Ugye azt tudod, hogy 40 évesen is top nőm lesz. Valahogy az összes vállalkozó ismerősömnek top nője van, ellenben a sok szaros diplomással. Így ne mbánom, ha 60 évesnek fognak nézni (ami amúgy hülyeség).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!