Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Diákként/szülőként, átverve...

Diákként/szülőként, átverve éreznéd magad e miatt?

Figyelt kérdés

Iskolát keresel.

Megnézed egy általad ismeretlen suli reklámanyagait, a reklámfilmjeivel együtt.

Majd kiderülne, hogy némileg "kozmetikázták" a dolgokat.

Pl.: Direkt drága kocsikat állítottak a parkolókba, a helyi lány sportcsapatot csinos statiszták játszották, a tanárokat is helyettesítették fiatalabb, jobb kiállású statisztákkal. Az informatikai, sport és gyakorlati helyek máshol lettek felvéve. De még a menzán felszolgált menü is éttermi volt.

okt. 20. 17:59
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
És még a suli kosárcsapat menője sem Zac Efron?
okt. 20. 18:18
 2/10 anonim ***** válasza:
44%
Nyilván átverve érezném magam, de őszintén szólva én nagyon sok középiskoláról tudom, hogy több az ígérgetés, mint ami a valóság. Ahova én jártam, ott is elő volt adva, hogy már 10. év végén B2-es, 12. osztályra pedig C1-es nyelvvizsgát tesznek a tanulók, míg a valóságban , aki nem komoly előképzettséggel került be, annak biztosan nem lett 12-re C1-es vizsgája, valakinek még B2 sem. Elő volt adva mindenféle versenyeredmény, miközben pl történelemből még 11. osztályban is a 9-es tankönyvvel bohóckodtunk, de mivel nemzetiségi osztály lévén sok volt a plusz tantárgyunk, így a fizika, kémia oktatás a lehető leggyengébben futott. Hasonlókat hallok unokahúgomtól, más város, más gimi, ott is a csillagok le voltak ígérve az égből, hát annyira gyenge eresztés, hogy váltások gondolkodik. Itt is B2-es nyelvvizsga mindenkinek már 9. végén, erre közlik a tanárok, hogy talán 2 embert mernek egyáltalán próbavizsgára küldeni.
okt. 20. 19:26
 3/10 Senior Séf ***** válasza:
40%
Átverve érezném magam,de jobb híján lenyelném a ékát.
okt. 20. 19:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"Direkt drága kocsikat állítottak a parkolókba, a helyi lány sportcsapatot csinos statiszták játszották, a tanárokat is helyettesítették fiatalabb, jobb kiállású statisztákkal."

És ezekre hogy jöhetnék rá?

okt. 20. 20:14
 5/10 A kérdező kommentje:

4. Pl. elmész egy sima napon, és látod a valóságot. Vagy valaki, aki odajárt, elmondja, hogy ez kamu.

Saját példáim: Állatorvosi. Többször leírtam a valóságot, mire anyámba küldtem, mondván ők látták/olvasták ezt meg azt, és nem úgy van. Vagy idén volt egy, talán ELTE???, na mindegy, reklámja. Ott az egyik előadóban volt felvéve egy előadás, és a benne szereplő tanár, egy magas, szőke, MILF, na ő nem dolgozik ott, az 100%.

okt. 20. 23:17
 6/10 anonim ***** válasza:
85%

Az egyetem nem iskola.

Egyébként meg korábban lehet, hogy még ott dolgozott, ott tanult, stb., aki a videóban van.

okt. 21. 05:44
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem. Mivel élőben elmentem oda és így tudom, hogy full kamu és az egész csak egy reklámfogás.

De jobb híján nincs más, így le kell nyelni a békát...

okt. 21. 10:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Ilyenek a reklámok... :(
okt. 21. 14:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Az a kérdés inkább, hogy melyik NEM csinálja ezt. Amúgy nézegess országos rangsorokat, az valósabb képet mutat.
okt. 21. 16:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Viszont ha csak ennyi a probléma vele akkor nem lennék annyira csalódott.
okt. 22. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!