Diákként/szülőként, átverve éreznéd magad e miatt?
Iskolát keresel.
Megnézed egy általad ismeretlen suli reklámanyagait, a reklámfilmjeivel együtt.
Majd kiderülne, hogy némileg "kozmetikázták" a dolgokat.
Pl.: Direkt drága kocsikat állítottak a parkolókba, a helyi lány sportcsapatot csinos statiszták játszották, a tanárokat is helyettesítették fiatalabb, jobb kiállású statisztákkal. Az informatikai, sport és gyakorlati helyek máshol lettek felvéve. De még a menzán felszolgált menü is éttermi volt.
"Direkt drága kocsikat állítottak a parkolókba, a helyi lány sportcsapatot csinos statiszták játszották, a tanárokat is helyettesítették fiatalabb, jobb kiállású statisztákkal."
És ezekre hogy jöhetnék rá?
4. Pl. elmész egy sima napon, és látod a valóságot. Vagy valaki, aki odajárt, elmondja, hogy ez kamu.
Saját példáim: Állatorvosi. Többször leírtam a valóságot, mire anyámba küldtem, mondván ők látták/olvasták ezt meg azt, és nem úgy van. Vagy idén volt egy, talán ELTE???, na mindegy, reklámja. Ott az egyik előadóban volt felvéve egy előadás, és a benne szereplő tanár, egy magas, szőke, MILF, na ő nem dolgozik ott, az 100%.
Az egyetem nem iskola.
Egyébként meg korábban lehet, hogy még ott dolgozott, ott tanult, stb., aki a videóban van.
Nem. Mivel élőben elmentem oda és így tudom, hogy full kamu és az egész csak egy reklámfogás.
De jobb híján nincs más, így le kell nyelni a békát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!