Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hol könnyebb a gyógypedagógia...

Hol könnyebb a gyógypedagógia logopédia szakiránya? ELTE Bárczi, vagy Debreceni Egyetem?

Figyelt kérdés
okt. 13. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem Debrecen. Az Elte alapból egy eléggé elméleti egyetem és kevés egyetemről mondható el, de minden kara igencsak színvonalas. Gyógypedagógia szakuk a legjobb az országban, itt lehet a legtöbb irányba szakosodni (pl szomatopedagógia csak itt van). Ebből kiindulva szerintem inkább Debrecen könnyebb.
okt. 14. 16:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Én is inkább Debrecenre gondoltam, hozzám Debrecen közelebb is lenne, és ott is jók a szakirányok.
okt. 14. 17:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor maradj ott. Pest amúgyis sokkal drágább. Legalább albit nem kell fizetni, ha be tudsz járni napi szinten.
okt. 14. 18:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Levelezőn szeretném járni.
okt. 14. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!