Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szereted/szeretted a tesiórát?

Szereted/szeretted a tesiórát?

Figyelt kérdés
okt. 11. 23:11
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
35 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Gyűrűzni szerettem, meg a kidobóst. Mást nem.
okt. 12. 06:02
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Utáltam. Már ott kezdődött, hogy általánosban páran csak 4-esek lehettünk tesiből meg ének-zenéből akármit csináltunk, mert csak a nagyhatalmú tanárnő fia lehetett kitűnő tanuló, senki más.
okt. 12. 07:46
 3/12 anonim ***** válasza:
44%
Igen mert az OF volt a tesitanar, es akkoriba nagyon jo “milf”-nek tartottam, es amikor tesi volt mindig feszulos ruhat huzott, igy haverokkal tudtuk nezni? Gondolhatod hogy allt a cerka egesz tesin 🫡😂
okt. 12. 07:46
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Nem mert minden óra csak futásból állt semmi másból és ha nem jeleskedtél a futásban akkor a tanárunk azt éreztette hogy egy semmitérő sz*r vagy
okt. 12. 07:51
 5/12 anonim ***** válasza:
65%
Nem, mert nap közben volt az óra, utána más órák, a suliban nem volt lehetőség zuhanyozni, úgyhogy még 2-3 órát izzadtan ott bűzölögtünk.
okt. 12. 07:56
 6/12 anonim ***** válasza:
51%

Összességében nem szerettem, de voltak olyan részei, amik jól mentek, és azt olyankor szerettem, távolugrás, kötélmászás, szekrényugrás, gerendagyakorlatok.

Csak sajnos sokkal több volt az, amiben béna vagyok, futás, bármilyen labdajáték, brrrr.

okt. 12. 07:59
 7/12 anonim válasza:
55%

igen

azért szeretem mert bicis gatyában szoktam tesizni és nagyon jó benne lenni

jó időben suliba is azt veszem fel de tesire mindig

16l

okt. 12. 08:02
 8/12 anonim ***** válasza:
63%
Én nagyon, általánosban is, és gimnáziumban is.. gimiben egy kicsit katonai kiképzőhöz hasonlító tesi tanárunk volt, aki előszeretettel alázta meg nyilvánosan azokat akik nem akartak tesizni. De emellett nagyon igazságos volt, felmérőkön is elsősorban az akaratot és a hozzáállást értékelte, nem pedig azt hogy mennyire vagy gyűrű akrobata, vagy tudsz e 6 km-et magasugrani
okt. 12. 08:27
 9/12 anonim ***** válasza:
62%
Nem, utáltam. Gyűlölök futni, márpedig azt minden órán kellett. Volt egy csomó gyakorlat is, amiben béna voltam, a játékokat se szerettem mind. Sokáig azt gondoltam, hogy egyszerűen csak utálok mozogni, de aztán rájöttem, hogy a kondigépeket nagyon szeretem.
okt. 12. 09:24
 10/12 anonim ***** válasza:
51%

Nem, én nagyon félénk, szégyellős és szorongós gyerek voltam, utáltam átöltözni a többiek előtt. Aztán a sok hülye futást sem szerettem, mindig levágtuk a köröket :)

Középsuliban az egyik év utolsó tesióráján a tanár megkérdezte, hogy nem lenne-e kedvem atlétikára járni, mert egyébként nagyon atletikus alkatom volt, és nagyon energikus voltam. Akkor egy fél évig jártam, de sok a volt az órák mellett, így abbahagytam. Később viszont jártam kosrazni és kung-fu-ra is, azokat szerettem.

okt. 12. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!