Sikerült matekbol írnom 2 egyest és toribol is egy tz egyest év elején ezzel nem feltétlen lenne akkora probléma mer 3-as lehetek és lehet javítani de ebben Az évben erettsegizem így hogy vesznek fel bárhova is meg mit kene csinálnom?
Figyelt kérdés
okt. 11. 16:36
1/11 anonim válasza:
"mit kene csinálnom?"
Na, vajon mit? Nem is tudom...
2/11 A kérdező kommentje:
Jó a szarkazmust félretéve logikusan tanulni de ezen kívül ha mindent bele adok innentől már akkor is max egy hármast érthetek el…
okt. 11. 18:41
4/11 A kérdező kommentje:
Ahhoz hogy valami normális egyetemre felvegyenek ezek fontosak lennének nem attól aggódók hogy megbukok hisz év eleje van hanem csak attól hogy nem vesznek fel sehova
okt. 11. 18:56
5/11 anonim válasza:
"ezek fontosak lennének "
Lettek volna. Nyilván kényelmesebb beleszarni az egészbe - egyetemen semmi keresnivalód ilyen hozzáállással.
6/11 anonim válasza:
Azért még semmi sincs veszve. Az érettségid sikerüljön jól, meg annak nézz utána, hogy intézményi pontokat mire adnak ott, ahová jelentkezni akarsz. De ennek is csak akkor van értelme, ha mostantól hajlandó vagy komolyan venni a tanulást. Mármint nem csak a következő 7 hónapban, hanem utána is, mert hiába vesznek fel az egyetemre, azt utána még el is kell végezni.
7/11 anonim válasza:
Gyűjts be még 3 egyest és kaphatsz a pennybe egy plüss patkányt
8/11 A kérdező kommentje:
Nem azért kaptam az egyeseket mert nem tanultam vagy ennyire hülye lennék hanem figyelmetlenségi problémák miatt meg mert a tanár sem a legkedvesebb de ezt engedjük el nem terveztem megbukni és mindenkepp tovább szeretnek tanulni ha lehet és nem szartam az egészbe igaz hogy nem adtam bele mindent de az hogy szartam bele erős túlzás
okt. 11. 22:37
9/11 A kérdező kommentje:
Nem tervezek*
okt. 11. 22:37
10/11 anonim válasza:
Egy jó érettségivel nem számít, ha csak hármas voltál. Az érettségi pedig javítható és szintemelhető is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!