Tényleg nem tudok elhelyezkedni óvodába, csak ped.asszisztensnek?
Sziasztok!
Gyermeknevelési es Gyógypedagógiai karon fogok végezni pár hónapon belül szociálpedagógia szakon. Legtöbbszöt oviba gyakorlatoztam. Kérdésem a következő: tényleg nem tudok elhelyezkedni óvodába, csak ped.asszisztensnek? Óvodapedagógusként el tudok helyezkedni?
Köszönöm!
Nem.
De most komolyan: sosem okozott gondot, hogy nem ismered a különbséget a -ba/-be és a -ban/-ben között?
Szocpeddel nem. Az szinte semmire nem jó - egy-két közig állást leszámítva, de csókosoknak.
Miért nem mentél inkább óvodapedagógusira?!
Nálunk a ped. asszisztenseknek ped. asszisztensi végzettségük van.
Nem hallottam még olyat, hogy szocpeddel ilyen állást meghirdettek volna, mivel a ped.asszisztensnek középfokú végzettséget várnak el és annak megfelelő bérezésért. Ahogy az óvónőknek óvodapedagógusit.
#3-as:
Idézek a kérdező által feltett kérdésből:
"Tényleg nem tudok elhelyezkedni óvodába"
"Óvodába" bekerülni lehet, de elhelyezkedni csak "óvodában" tud.
Idézek a kérdés részletezéséből:
"Legtöbbszöt oviba gyakorlatoztam."
Gyakorlatozni "oviban" tud, és nem "oviba"
Illetve:
"tényleg nem tudok elhelyezkedni óvodába"
Ismétlésképpen: "óvodába" bekerülni és "óvodában" elhelyezkedni.
Szívesen. (Ezt a "szívesent" leereszkedő, pökhendi hangnemben olvasd fel.)
A kérdezőnek javaslom, hogy nyomtatás és leadás előtt a biztonság kedvéért párszor olvassa majd át a szakdogáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!