Van bármi módja annak, hogy előbb befelyezzem a sulit, és elmenjek egyetemre?
#5: magadból indulsz ki? Nekem sokkal többről szól az életem ennél.
Miből gondolod, hogy technikumba jár?
6 annyira mégse szól elég mindenről, ha idejössz és semmi építő jellegűt nem teszel a topichoz, csak beszólsz egy elírt szóért.
Amúgy onnan, hogy május környékén tele volt a gyakori azzal, hogy 12.végén leérettségizett minden technikumos (köztük én is) matekból, magyarból, töriből és nyelvből, az ötödik tárgyat meg +1 év múlva lehet. Ebből gondoltam, hogy lehetséges, hogy 11 vagy 12.es és nem szeretné azt a 13.évet, mert mondjuk menne már egyetemre vagy teljesen pályát akar váltani és a full szakmai év felesleges neki. Én is ebben a cipőben jártam, de sajna végig kell csinálni az utolsó évet, hogy teljes értékű érettségim legyen, pedig teljesen más irányba fogok egyetemre menni.
#7: szóval Te ennyire be vagy szűkülve, hogy ha beszólsz valamiért, aznap már semmire nem marad energiád?
Én egyébként csak tömören arra utaltam, hogy ha a kérdést nem tudja értelmesen kiírni (értsd: most hova jár), hogy arra érdemben választ kapjon, akkor aligha képes magasabb lécet megugrani. Mert veled ellentétben én azt hittem, egy önjelölt zseniről van szó, aki letenné gyorsan az érettségit,hogy 16 évesen egyetemre menjen.
Utólag persze nyilván csak trollkodott valaki.
És egy megjegyzés: én voltam az első válaszoló, tehát pont én nem szóltam be a helyesírás miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!