Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 2-3 hónap elegendő egy középsz...

2-3 hónap elegendő egy középszintű bioszra?

Figyelt kérdés
Most kezdek el tanulni még, csak egy középszintűt akarok letenni. Arra gondoltam hogy a bioszféra jegyzetekből felkészülök. Elegendő lehet onnan tanulni, illetve május 13.ig felkészülni? Kb 75%ot akarok elérni.
febr. 16. 17:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Az attól függ, most milyen szinten vagy. Ha fogalmad sincs az egészről, és legutóbb 20 éve tanultál bioszt, akkor nehezen. Ha figyeltél az órákon, és tanultál rájuk, akkor simán. Én úgy csináltam földrajz közepet 12. végén, hogy 9. óta nem tanultam földrajzot, a többi érettségi mellett kb. karácsonykor kezdtem rá készülni, de hogy őszinte legyek, nem igazán érdekelt (főleg a természettudományos része), igazából az volt a cél, hogy görbüljön (legyen 2-es). Végül 72% lett.
tegnap 21:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Kb a nulláról. Azt mondták az egyetemi felvételi irodában hogy 20 pont kel a felvételihez. Ahhoz pedig kb 70% felett kell legyen egy középszintű. Azt olvastam hogy a bioszféra.comon jól fel lehet készülni.
tegnap 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!