Az állatorvosi egyetemre kb hány százalékos érettségikkel van esélyem bejutni?
Figyelt kérdés
nyilván más is mérvadó, viszont engem specifikusan az emeltek körülbelüli százalék határa érdekel.
előre is köszönöm.
okt. 6. 18:04
3/4 anonim válasza:
Államira hagyományos pontszámítással átlagban 75% fölött be lehet kerülni, ha az itézményi pontokat kimaxolod és a tanulmányi pontjaid is elég jók. Engem 2 éve 80%-os biosszal és 76%-os kémiával vettek fel. Duplázással nyilván sokkal magasabb százalékok kellenek, úgy én is 85% feletti eredményt mondanék.
4/4 anonim válasza:
Az új felvételi rendszer óta sok mindentől függ, hogy milyet kell írnod, szóval ezt szerintem nem lehet így pontosan megmondani, mert ugyebár függ az elbeszélgetéstől is, hogy ott mit produkálsz.
Ha nem duplázol, akkor függ a többi érettségi jegyedtől is.
De szerintem célszerű belőni a 85% feletti szintet mindkét tárgyból, azzal nem lehet mellényúlni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!