Tanító lettem és kaptam első osztályban etika órát. Kérhetek ötleteket mivel tudnám feldobni ezeket az órákat?
Figyelt kérdés
Sokan vagyunk, 30 gyerekről van szó, olyan feladatokra gondolok, amivel sikerül őket jól lekötni és érdekli is a gyerekeket.okt. 6. 17:37
2/5 anonim válasza:
Rajzolós, kreatívkodós csoportmunkák. Mi azt első munkába imádtuk
4/5 anonim válasza:
A neten rengeteg ötlet van. Meg aztán, gondolom tanultátok is a főiskolán. Mi már az oviban is gyakoroljuk a gyerekekkel. Élvezik.
5/5 anonim válasza:
Nálunk például szerettem elsőben, hogy volt egy gumilabda, a tanár oda dobta valakihez, és kérdezett tőle. Ha tudta a választ, akkor visszadobta. Ha nem tudta, akkor átdobta valakinek a labdát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!