Lehet még belőlem mentőtiszt?
jól tudok stresszhelyzetben dönteni, szeretnék egy változatos munkát, ahol van pörgés, nincs unatkozás, fizikailag is kell valamit csinálni, nem okozna gondot a terhelés, éjszakai műszak, hivatásként tudnám végezni, mindig is ilyen irányban szerettem volna dolgozni (sürgősségis orvos volt a fő terv). 18 éves vagyok, még gimnazista. biológia tudásommal semmi probléma, színötös vagyok, szeretek vele foglalkozni sulin kívül is. a kémiával sincsen gond, érdekel, viszont a matekos részébe bezavar a számolási zavarom, így az emelt érettségi felejtős, ezzel az általános orvosi is (mivel a fizika érettségi még rosszabb lenne ilyen szempontból).
mentőtisztire tudtommal elég egy emelt érettségi, így a bejutással nem lenne gond. viszont nem tudom, hogy ott mennyire van a kémia matekos része, vagy esetleg más tárgyhoz kell-e.
lehetek még csupán a számolási zavarommal hátráltatva mentőtiszt?
Végzős tiszt hallgató vagyok. Ha érdekel valami írj rám nyugodtan.
Igazából matekos része valóban csak a gyógyszereknél van, a dózist ki kell tudni számolni. De azért annyira nem kell megijedni tőle, ha komolyan veszed és gyakorolsz akkor nem fog gondot okozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!