A Hunfalvy-ban milyen szakmát lehet tanulni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 22:53
1/4 anonim válasza:
Szakmát már sajnos nem lehet, de a 4 évet el tudod ott végezni, igazából tanultok gépírást, közgázt, számvitelt stb. Ezek felkészítenek az egyetemre kb. Minden humán beállítottságú szakra el tudsz helyezkedni később az egyetemen. Amúgy nagyon jó az angol ott, 10.be letettem a középfokú nyelvvizsgát. 2 nyelvet fogtok tanulni, ezt lehet választani. Remélem segítettem.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm,segítettél.Angol mellett én Japánt szeretnék tanulni,később pedig tolmács szeretnék lenni.(persze ha összejön addigra:) )
2010. nov. 4. 09:07
4/4 anonim válasza:
és meg is jelölted ezt a sulit?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!