Más iskolákban is ennyire ellenzik, hogy a szülő kapcsolatot tartson a tanítókkal, be menjen az iskola épületébe?
A történet ott kezdődik, hogy szülőin kikötötte a tanár, hogy neki fontos a magán élete ezért nem adott semmilyen elérhetőséget, van egy közös messenger csoport, ahol értelem szerűen egyes témákat nem szeretnének megosztani a többi szülő előtt. A másik lehetőség a kréta, ahol szintén vagy válaszolnak vagy nem. Itt megjegyzem az osztályban a többi szülő is felháborodott szerintem jogosan mert volt akinek 1 hónapja nem válaszoltak krétán. Az iskolai telefon süket nem elérhető.
A mai napon igazgatói kikérővel nem engedték el a gyereket hamarabb az iskolából ami miatt elkéstünk egy nagyon fontos helyről, a tanár válasza, hogy elnézést de nem figyelt... Ez nekem nem vigasz.
Évi 2 szülőin amit tartanak nem sok dolgot lehet megoldani és év közben is adódhat olyan probléma ami esetleg azonnali megoldást igényel.
Nem tudom mennyire jogos kérés/felháborodás ez, vagy tényleg kizárhatnak ennyire az iskolai nevelésből? Nyilván megértem, hogy egyesek miatt muszáj némileg korlátozni ezeket, de ennyire?
Mi a megoldás erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!