Milyen egyetemet ajánlanátok?
Főleg azoktól kérdezem akik hasonló helyzetben voltak, van tapasztalatuk egyetemekkel, stb.
Inkább humán beállítottságú vagyok (semmi ami reálos nem megy kivéve a kémia), emelt történelem és angol érettségim lesz. Átlagaim elég jók, idén nagy eséllyel leszek kitűnő.
Szóval elméletben lesz elég pontom a jobb egyetemekhez is (felvi pontkalkulátor szerint) viszont nem nagyon értem ezt az egészet. Senki nincs a környezetemben aki egyetemet végzett volna és a weboldalas leírásokat vagy nem értem vagy teljesen elveszi a kedvem. Szóval aki képben van hogy milyen szakok vannak amikkel tényleg el tudok majd helyezkedni egy jobb állásban az kérlek válaszoljon. (És légyszi ne olyan kioktató módon mint egy hasonló kérdésemnél)
Mit szeretnél majd dolgozni?
Nyelvszakosok cégeknél, kapcsolattartónak ügyfélszolgálatosnak tudnak menni. Ha tanári szakra mégy taníthatod is.
Ha ez jöhet, akkor tanárira bármelyik nyelv, de talán még most is inkább az angol, a céghez viszont a francia vagy német a jobb választás. Mert angolul kb mindenki tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!