Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ilyenre van lehetőség?

Ilyenre van lehetőség?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, van y. szemeszteres illető, ő tud javítani korábbi tantárgyon? Tegyük fel, kapott 3.-ast x tantárgyból, később felvehet e teljesített tantárgyat, hogy ne 3.-assal azámolják majd az átlagot, hanem a másik jeggyel?
szept. 24. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Nincs.
szept. 24. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Nézd meg a tanulmányi szabályzatban. BMEn van erre lehetőség, és nem kaphatsz rosszabb jegyet mint eredetileg kaptál.
szept. 25. 01:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. ;)
szept. 25. 05:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Mielőtt neki állsz ennek nézd meg, hogy a diploma jegye miből számítják ki:D Feltehetően az a jegy nem oszt nem szoroz, ha csak nem vörös diplomát akarsz
szept. 25. 08:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Az átlagot rontja, ami pedig egy msc-hez hátrány. :)

“ha csak nem vörös diplomát akarsz”

Azért ennyire maximalista nem vagyok, de minden tőlem telhetőt megteszek, hogy a legjobban sikerüljenek a tantárgyak. :) Nekem kék is megfelel, csak elég legyen a pont.

Ponthatárokat megnéztem, kelleni fognak tantárgyi kredit pontok, és az átlag is, viszont nyelvvizsga, meg hasonlókkal lehet kiegészíteni…

szept. 25. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!