Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gimis lányoknak bókolgató...

Gimis lányoknak bókolgató férfi tanárt jelenteni kellene?

Figyelt kérdés

Lány osztály van, ketten vagyunk srácok. Észrevettük hogy minden lányt dícsérget az osztályból, mindig észrevesz valamit a csajokon és azt így megdícséri.

Nem konkrétan úgy, hogy durván hogy azt mondaná, hogy de jó a hátsód, vagy jó a melled, ilyet nem.

Hanem így megjegyzi hogy melyik csajon melyik ruha milyen szép, fantasztikusan áll, meg hogy nahát új frizurája van Timike, nagyon jó lett.

Meg hogy hú szép a körme, a szempillája és az hány D-s stb. mutassa ó de szép.

Volt hogy egyik csaj kicsit merészebb ruhában jött, amire női tanár biztos szólt volna, de azt ő csak így elviccelte, hogy

"Kittikém kiscsillagom, randi lesz délután?"

Ja és így becézi állandóan csajokat, már összeírtuk hogy hány fajta módon hívja őket:

Tündérkéim, Kiscsillagaim, Aranycsillagaim, Csajszibarackok, Kisjányok, Nyuszókák, Madárkáim, Drágáim, Kedveskéim, Báránykáim

Amit nem értek hogy ezek ellenére az összes csaj oda van érte, így imádják, minden viccén nevetnek, körülrajongják.

Meg hogy jaj milyen cuki pasi.

Nem kéne jelentenünk igazgatónak?

szept. 17. 21:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
INkább tanulj tőle. Láthatólaan ő felnőtt agyilag ti nem.
szept. 17. 22:05
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig a lányok nem érzik kényelmetlenül magukat, addig nem kell jelenteni. és ahogy leveszem a leírásból, nem bánják. Pláne hogy mindenkkivel ilyen és nem csak egyetlen lánynak bókolgat
szept. 17. 22:12
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellene, nincs benne semmi sértő.
szept. 17. 22:15
 4/14 A kérdező kommentje:

# 2

de akkor ez külső szemlélőként nem fura?

szept. 17. 22:16
 5/14 A kérdező kommentje:

# 3

értem, de hát bókol nekik meg dícsérgeti őket, úgy beszél mintha mind a lányai lennének.

szept. 17. 22:17
 6/14 anonim ***** válasza:
95%

Ezek mind szituációfüggők, de én ebben nem látok egyelőre problémát. Most ha női tanár dicsérgetné a ruháikat, azzal is probléma lenne? Vagy ha egy fiút dicsérne meg, hogy nahát milyen jól áll az új frizurád?

Azzal lenne probléma, ha bámulná őket, szükségtelenül is megérintené, fogdosná a lányokat, ha félrehívná őket, ha kétértelmű dolgokat mondana. Illetve, ha egyértelmű lenne, hogy ez bizonyos embereket kényelmetlenül érint. Ezek csak kedves vagy vicces megszólalások, amelyeket nemtől függetlenül a jófej tanárok csinálnak.

Pl. a kivágott ruhás az inkább nekem egy intő jellegű "beszólás", hogy randira oké, hogy így mész, de suliba például nem kellene már.

Veletek nem próbál haverkodni valahogy?

23N

szept. 17. 22:25
 7/14 anonim ***** válasza:
89%

Rosszul esik, hogy a csajok nem ratok kivancsiak?

Ez teljesen normalis amit csinal, erdeklodik.

szept. 17. 22:29
 8/14 A kérdező kommentje:

# 6

hát de, velünk is rendes végülis, csak én nem szoktam azért ilyen haverkodáshoz tanároktól.

Főleg olyasmit szokott mondani, hogy így fényezzen minket a csajok előtt.

Ketten vagyunk fiúk és úgy hív minket hogy a "Lucky Men", Szerencsés Pasik, angoltanár ugye.

Úgy kommunikál mindig viccesen hogy mintha mi lennénk a lányok testőrei, mindig mondja hogy vigyázzunk a csajokra, és hogy ez a küldetésünk.

szept. 17. 22:35
 9/14 anonim válasza:
100%

Mindenhol vannak tanárok, akik a lányokhoz máshogy állnak hozzá. Persze külső szemmel látni azt, és hallani ,ahogy szinte nyájas velük fura lehet, főleg fiú szemlélőként.

Amennyi le van írva, szerintem egyáltalán nem gáz a szitu (sajnos) tapasztalataim alapján sokkal durvább is lehetne.

A lányok meg persze ,hogy kedvelik ,hisz valaki megdícséri őket. Most nem azt állítom ,hogy minden lány bókéhes, és azt várja ,hogy egy ellenkező nemű dícsérje, természetesen nem, de az ,hogy egy bók, és érdeklődik utánuk tud segíteni önbecsülésben és morálban is (szerintem)

Persze fura ezt átélni, hisz tele van az internet ,hogy a tanár ilyen dolgokat tett, olyan dolgokat tett, de ebből is van egy határ.

Véleményem szerint ,amig nem pecéz ki magának egy lányt, akivel még másabb,úgymond nem kivételez, addig nincs gond. De aranyos ,hogy így figyelsz a lány osztálytársaidra és szemmel tartod a tanárt :)

19/L

szept. 17. 23:11
 10/14 anonim válasza:
16%
A mai feminácik szerint már az is zaklatás ha megdicsérik őket xd
szept. 18. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!