Írhatnak a diákok egy nap 7 témazáró nagydolgozatot? Jogos?
Matek, töri, magyar, fizika, angol, német, orosz, plusz vallásfilozófia sima dolgozat 0. órában.
A házirend szerint egy nagy max. kettőt lehet. De erre azt mondják sokan, hogy nem érdekli őket, ezek egyszerű témák és amúgy is ez egy gimnázium. Meg hogy nem képzeljük, hogy a fakos tanárok, plusz a nyelves szint csoportok tanárai stb. majd konultálnak egymással...
Lehetséges ez? Fel lehet erre készülni? Jogos?
Egy nap, maximum 2 TZ-t lehet íratni, és egy hétel előre legalább be kell jelenteni. Ha ütközne, akkor a bejelentéskor ezt jeleznetek kell.
Bár elég kamuszagú a saját magadnak adott válasszal, mivel elfelejtettél kijelentkezni + nem tudom, hogyan gondoltad 7 tantárgy TZ-jét 45 percbe sűríteni.
#4.
XD Azt írtam, amit mondanak a tanárok. Nem saját magamnak írtam választ.
#4.
Nyolc óra van egy nap, mindből dolga, abból 7 TZ.
Az iskolád házirendje a mérvadó. Ha ott ez nincs szabályozva akkor jogszerűen írhatsz 7 TZ-t.
Elképzelhető, hogy amit te témazárónak gondolsz az csak egy dolgozat. 7 dolgozatot meg írhatsz egy nap bármikor.
Ma lesz a 13. tanítási nap amiben benne van az évnyító napja. Az eddigi összegyűlt anyagréaz nem.olyan tetemes hogy témazárónak (nálunk anno 200%-os piros jegy volt) lehessen nevezni.
OFF: a témazárók nem. 20-30 percesek.
Nálunk is volt, hogy 3 TZ-t írtunk egy nap, mert leszarták a házirendet a tanárok. Mindig azt mondták, hogy az csak ránk vonatkozik igazából.(Magyar demokrácia szintje)
Panaszkodni kell az ofőnél, ha az kevés, akkor az igazgatònál a szülőkkel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!