Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha nem én veszek el fel egy...

Ha nem én veszek el fel egy tárgyat egyetemen, hanem az intézmény/szak, ahol vagyok veszi fel nekem, akkor az meg fog jelenni az órarendemben?

Figyelt kérdés
Mert ma ránztem Neptunban, de még nem látom sehol.

szept. 15. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A felvett tárgyak menüpontban ott van már? Az számít. Ha nincs ott, akkor nem vették fel neked még. De amúgy persze, órarendben is benne kéne hogy legyen ha felveszik.
szept. 15. 16:42
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Nézd meg, hogy jó hét van-e kiválasztva az órarendben.
szept. 15. 18:28
 3/6 A kérdező kommentje:

Még nem jelent meg.

Több következő hetet is megnéztem, és még semmi.

Nem tudom, hogy akkor elmenjek-e rá.

szept. 15. 18:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem ebből volt gondom! A TO vette fel nekem és 11 tárgy helyett hatot vett fel, így sok hét nekem tök üres is volt(levelező). Nézd meg, hogy minden tárgyad megvan-e, aztán ha nincs akkor írj a to-nak.
szept. 16. 06:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Szerdán intéztem el, és utána napokig szar volt a Neptun. Nem tudom, hogy így is bemenjek-e.
szept. 16. 07:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Írj a TO-nak.
szept. 16. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!