Miért nem számította bele az intézményi pontjaimat a Károli?
Figyelt kérdés
Az e-felvin elvileg meg lehet már nézni a pontokat, amiket kiszámolt a beküldött dokumentumok alapján. A 3.helyen megjelölt szakhoz hozzáadta a 100 intézményi pontot , viszont ahova menni szeretnék 100-al kevesebbet számolt, pedig a követelményeknek megfelelő tárgyakból emelteztem és C1-es nyelvvizsgám is van. Nem értem..júl. 15. 13:29
1/13 anonim válasza:
"100-al"
nem százal, tehát nem 100-al, hanem százzal, tehát 100-zal
3/13 A kérdező kommentje:
KRE-Pszichológia
júl. 15. 13:45
4/13 anonim válasza:
megvan 45% az érettségi, ebből számolnak érettségi pontot, nyelvvizsga feltöltve (mert az intézmény kéri, az érettségit lekérik, nyelvvizsgát nem)?
5/13 anonim válasza:
Nézegetheted a felvit, de ha még nem kaptál emailt, hogy megvan a végleges pontszámod, akkor amit jelenleg látsz, az még változhat. Folyamatosan dolgozzák fel az adatokat, de ennyi jelentkezőnél ez időbe telik, légy türelmes.
6/13 Fujiko válasza:
Bocsánat, hogy ide írok. Én a MATE egyetemre jelentkeztem és még nekem sem jelennek meg az intézményi pontok (munkatapasztalat) és az OKJ-m sem. (Elég "ijesztő" látni a jelenlegi pontjaim mert ezek tornázzák majd fel). Ha megvan a számolt pont arról kapni fogunk emailt? Vagy az eredményhirdetésre gondoltál itt az email alatt?
7/13 anonim válasza:
Miből van ez a 100 intézményi? Így hány pontod van?
8/13 anonim válasza:
En is pszichologiara jelentkeztem, nekem 3.helyen van a KRE, nekem is 100 ponttal kevesebbet ir mint a tobbi egyetemnel. A Pazmanynal is igy van
9/13 anonim válasza:
Légyszi olvassátok már el, amit a Felvi ír ezzel kapcsolatban ahelyett, hogy feltesztek 30 ilyen kérdést.
10/13 anonim válasza:
Szörnyű, hogy ilyen emberek szereznek majd diplomát egyszer. 🥲
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!