Hogyan hagyjam abba az iskolából lógást?
Figyelt kérdés
Egyszerűen valahogy mindig oda jutok, hogy semmiképp sem akarok bemenni, vagy csak X óra után. Nem szeretném ezt csinálni, de valahogy mégis mindig ide jutok. Lehet egyszerű a válasz hogy csak menjek be, de mégsem tudom rávenni magam.szept. 9. 16:45
1/6 anonim válasza:
Ha túl sokat lógsz évet kell ismételni. Akkor még később járod ki, még többet fogsz bent ülni. Ez elég motiváció?
2/6 Thunderfairy válasza:
Te is a muszályból, semmiért dolgozó átlagsenkik közé fogsz tartozni. Én szóltam.
4/6 anonim válasza:
Egy tiszta pillanatodban járd végig az összes tanárodat, és nagyon komolyan kérd meg őket, hogy mindenképpen írják be az összes hiányzásodat, és ha eléri az órák 30%-át, akkor mindenképpen ragaszkodjanak majd az osztályozóvizsgához.
5/6 anonim válasza:
Hát pedig muszáj lenne hozzászokott, mert ha lesz egy munkahelyed, ott sem te határozod meg, hogy mikor akarsz dolgozni (ilyen nagyon kevés van), az iskola pedig részben ehhez szoktat hozzá.
6/6 anonim válasza:
Kérd meg a szüleidet/tesódat, hogy vágjon nyakon, ha lógni próbálsz.
Amúgy én is sokat lógtam, kocsmába jártam suli helyett, stb. Most négy szakmám van, egyetemre járok levelezőn, és csoportvezető vagyok a munkahelyemen. Egyetemre már bejárok mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!