Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan hagyjam abba az iskoláb...

Hogyan hagyjam abba az iskolából lógást?

Figyelt kérdés
Egyszerűen valahogy mindig oda jutok, hogy semmiképp sem akarok bemenni, vagy csak X óra után. Nem szeretném ezt csinálni, de valahogy mégis mindig ide jutok. Lehet egyszerű a válasz hogy csak menjek be, de mégsem tudom rávenni magam.

szept. 9. 16:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha túl sokat lógsz évet kell ismételni. Akkor még később járod ki, még többet fogsz bent ülni. Ez elég motiváció?
szept. 9. 16:48
 2/6 Thunderfairy ***** válasza:
25%
Te is a muszályból, semmiért dolgozó átlagsenkik közé fogsz tartozni. Én szóltam.
szept. 9. 17:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
muszáJból
szept. 9. 19:25
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Egy tiszta pillanatodban járd végig az összes tanárodat, és nagyon komolyan kérd meg őket, hogy mindenképpen írják be az összes hiányzásodat, és ha eléri az órák 30%-át, akkor mindenképpen ragaszkodjanak majd az osztályozóvizsgához.
szept. 9. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:
71%
Hát pedig muszáj lenne hozzászokott, mert ha lesz egy munkahelyed, ott sem te határozod meg, hogy mikor akarsz dolgozni (ilyen nagyon kevés van), az iskola pedig részben ehhez szoktat hozzá.
szept. 9. 20:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Kérd meg a szüleidet/tesódat, hogy vágjon nyakon, ha lógni próbálsz.

Amúgy én is sokat lógtam, kocsmába jártam suli helyett, stb. Most négy szakmám van, egyetemre járok levelezőn, és csoportvezető vagyok a munkahelyemen. Egyetemre már bejárok mindig.

szept. 11. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!