Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » NJE GAMF-ról mi a véleményetek?

NJE GAMF-ról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Végzős vagyok, jármű mérnökire szeretnék menni, a Magyarországon lévő 6 egyetem közül, ami indít jármű mérnökit ez lenne, ami talán számomra legjobban megfelelne, viszont nincsen semmi ismerettségem, aki tapasztalatot mondana

Mi a véleményetek magáról az egyetemről?

Tényleg nem ér annyit a diploma más egyeteméhez képest?

Mindenféle tapasztalat vagy bármi ami az egyetemmel kapcsolatos érdekel

Pontosabban angol nyelvű jármű mérnökire mennék duális képzéssel

szept. 8. 17:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Én idén kezdtem az NJE GAMF Műszaki és Informatikai Karán. Ugyan más szakon vagyok, de leírom az eddigi tapasztalataimat.

Magáról az Egyetemről eddig jó véleménnyel vagyok. A tanárok kedvesek, segítőkészek, mindent megtesznek azért, hogy felkészítsenek a vizsgákra. Az épület és az oktatási eszközök modernek, teljesen rendben vannak.

Az, hogy nem ér annyit itt a diploma, mint máshol, azt ugyan nem tapasztaltból írom, de én úgy gondolom, hogy nem így van. Sokkal többet számít a ténylegesen elsajátított szaktudásod, mint az, hogy hol szerezted a képesítésed. Bár biztosan vannak munkáltatók, akik elsősorban azt veszik alapul, hogy ki hol végzett, de ez még nem jelenti azt, hogy ne lenne esélyed. A végén úgyis az fog számítani, hogy mekkora tudás birtokában vagy, főleg ha már lesz pár év tapasztalatod, és nem az, hogy hol végeztél. A kutya nem fogja nézni.

Szerintem ha érdekel a képzés, akkor hajrá és vágj bele! Ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan írj. :)

okt. 26. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!