NJE GAMF-ról mi a véleményetek?
Végzős vagyok, jármű mérnökire szeretnék menni, a Magyarországon lévő 6 egyetem közül, ami indít jármű mérnökit ez lenne, ami talán számomra legjobban megfelelne, viszont nincsen semmi ismerettségem, aki tapasztalatot mondana
Mi a véleményetek magáról az egyetemről?
Tényleg nem ér annyit a diploma más egyeteméhez képest?
Mindenféle tapasztalat vagy bármi ami az egyetemmel kapcsolatos érdekel
Pontosabban angol nyelvű jármű mérnökire mennék duális képzéssel
Én idén kezdtem az NJE GAMF Műszaki és Informatikai Karán. Ugyan más szakon vagyok, de leírom az eddigi tapasztalataimat.
Magáról az Egyetemről eddig jó véleménnyel vagyok. A tanárok kedvesek, segítőkészek, mindent megtesznek azért, hogy felkészítsenek a vizsgákra. Az épület és az oktatási eszközök modernek, teljesen rendben vannak.
Az, hogy nem ér annyit itt a diploma, mint máshol, azt ugyan nem tapasztaltból írom, de én úgy gondolom, hogy nem így van. Sokkal többet számít a ténylegesen elsajátított szaktudásod, mint az, hogy hol szerezted a képesítésed. Bár biztosan vannak munkáltatók, akik elsősorban azt veszik alapul, hogy ki hol végzett, de ez még nem jelenti azt, hogy ne lenne esélyed. A végén úgyis az fog számítani, hogy mekkora tudás birtokában vagy, főleg ha már lesz pár év tapasztalatod, és nem az, hogy hol végeztél. A kutya nem fogja nézni.
Szerintem ha érdekel a képzés, akkor hajrá és vágj bele! Ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan írj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!