Ilyenért lehet adni igazgatóit?
Figyelt kérdés
Igazgatói kaptam mert nem volt rajtam ing [számunkás képző iskola]szept. 2. 13:56
1/8 anonim válasza:
Lehet, nyilván házirend szabályozza, hogyan kellene felöltözni.
Meg anyád is megtaníthatta volna.
4/8 everlight válasza:
Általánosba a fél osztály igazgatóit kapott csak mert osztályfényképezésre nem öltöztünk ki.
5/8 A kérdező kommentje:
Most végignéztem a házirendet és nincsen az benne hogy köteles a tanuló inget/nyak kendőt/öltönynadrágot felhúzni.
szept. 2. 15:25
6/8 anonim válasza:
És mi van akkor? Az igazgatói nem befolyásolja a tanulmányi jegyeid. Sose értettem ezeket a szaktanári meg igazgatói figyelmeztetéseket. Semmi értelmük nincs.
7/8 anonim válasza:
Annyiból van értelme, hogyha már nem tanköteles az illető, akkor egy igazgatói, ha megint csinál valamit, akkor utána már ki lehet rúgni.
8/8 anonim válasza:
Amikor én voltam gimis, az ünnepélyeket nagyon komolyan vették, ha valaki nem úgy volt felöltözve, ahogy elvárták, igazgatói járt érte. Szóval igen, lehet, és nem egyedi eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!