Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Óbudai Egyetem Bánki Donát...

Óbudai Egyetem Bánki Donát biztonságtechnikai mérnöki karán a kiberbiztonsági szak érdekelne nappali tagozaton. Hogy néz ki egy hét ott? Minden nap be kell menni?

Figyelt kérdés
Mettől meddig kell bent lenni az egyetemen? Sajnos levelező szakon csak mesteren indul és nekem muszáj dolgoznom. Így esélytelen a dolog ugye?
szept. 1. 08:37
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nappalis tanulmányok mellett rendes főállasban dolgozni általában megoldhatatlan, mivel az órák kb. felére (kb. heti 15 órára) kötelező bejárni, s ezek az órák bármikor lehetnek hétközben, napközben reggel 8-tól este 6-ig. Ráadásul félévente más és más az egyetemi időbeosztás, és olyan munkahelyet találni, ami mindehhez hajlandó alkalmazkodni, szinte lehetetlen. Két kivétel van:

1. Az egyéni, rugalmas munkaidejű állások (pl. üzletkötő, biztosítási ügynök, ingatlanügynök, magánvállalkozó könyvelő vagy bérszámfejtő).

2. Az éjszakai munkát igénylő állások (pl. italozókban, szórakozóhelyeken, raktárakban).

szept. 1. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!